Життя путіна охороняють три «вірних пси», — Невзлін

Найближче оточення путіна не має на нього впливу. Так звана еліта бачить, що диктатор став некерованим

Міністр оборони рф Сергій Шойгу має проблеми зі здоров'ям.

Про це розповів російський підприємець та громадський діяч Леонід Невзлін телеведучому каналу «Україна 24» Євгенію Кисельову в ефірі проєкт FREEDOM на каналі «Україна 24». Саме Невзлін є автором інсайду про інфаркт Шойгу, арешт 20 генералів та Владислава Суркова.

Він заявив, що є достатньо досвідченим інсайдером, тому має змогу вивести в ефір декілька неприємних для Кремля інформацій.

Як ви знаєте, Міністерство оборони двічі спростувало й сказало, що з Шойгу все гаразд, він так і не з'явився. Я все ще стверджую, що в нього інфаркт, він лежить весь у трубках у тяжкому стані.

 

А ті картинки, які були показані, вони навпаки доводять деяку штучність. Ні журналісти, ніхто жодної відповіді про можливість поговорити з Шойгу не отримали.

 

Більше того, в мене є інформація, що деякі міністри оборони різних країн зідзвонювалися для того, щоб поговорити з Шойгу тет-а-тет і їм завжди передзвонювали заступники міністра оборони російської федерації, — сказав він.

Також була прояснена ситуація із так званими двадцятьма генералами. Невзлін пояснив, що це умовне позначення для людей, які були залучені до деякого Управління по роботі в СНД під керівництвом Суркова. Сюди входили співробітники СВР, Міністерства оборони Росії, ГРУ і ФСБ.

Це таке корупційне гніздо, яке розвинулося під Сурковим, задачею якого якраз були всі ці питання підкупу в СНД чиновників, робота з населенням.

 

Але в основному, з 2014 року, коли воно було створене, бюджет йшов на Україну.

 

В Україні мали бути підготовлені п'яті колони, мали бути створені умови, щоб благополучно зустріли армію «освободителя» і створили нарешті омріяну путіним Новоросіїю, — розповів він.

Невзлін розповів, що на такі дії виділялося більше мільярда доларів в рік. За весь цей час було виділено близько дев'яти мільярдів доларів. Мільйони коштів також були витрачені для пропагандистів із гнізда Володимира Соловйова. Саме ці виплати не були «крадіжками із кишені путіна». А от решта грошей мали бути направлені на території, та натомість осіли в кишенях так званих генералів і їхніх людей, за що тепер піддаються арештам.

Ми знаємо про те, що генерал Бесєда і його заступник чи заарештовані, чи знаходяться під стражею, чи під домашнім арештом. І вони всередині цього розслідування.

 

Є група в Міноборони, я так розумію, що ГРУ, і є група у зовнішній розвідці, СВР. Тобто ці двадцять генералів – це ті, хто із цього управління й навколо.

 

І почалося все це із Суркова, розпорядником кредитів був він, саме тому Сурков знаходиться зараз під слідством і під домашнім арештом, — каже Невзлін.

Найближче оточення путіна не має на нього впливу. Так звана еліта бачить, що путін став некерованим. Путіна бояться, йому бояться доносити погані новини. путін грає у свою гру й ні із ким із цих людей не радиться, заявляє Невзлін. Та попри це в можливість якогось перевороту він не вірить:

Біля трону Путіна стоїть три пси. Вірні пси, бо їм діватися не буде куди після путіна. Це Золотов, Пригожин і Кадиров. В їхніх руках зосереджена велика сила й велика влада, тому я думаю, що трон вони охороняють достатньо добре і мені здається, що зараз варіанту, що хтось дасть путіну табакеркою по голові, немає, підсумував Невзлін.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень