Життя без штор: оригінальна альтернатива, яка змінює простір (ФОТО)

Десятиліттями штори були єдиним варіантом для декору вікон

Матове скло 

Цікавий варіант, аби убезпечити свій простір від сторонніх поглядів. Можна не робити повністю все скло матовим. Це можна зробити частково, або нанести малюнок.

Декоративні наклейки 

Це супер можливість для всіх, у кого погляди і смаки на простір навколо змінюються часто. Адже можна обрати плівку яка легко знімається, і не дорога, тож можна змінювати її хоч раз на рік, хоч кожен місяць. Колір і малюнок можна обрати до смаку, а є й такі, що світяться вночі.

Вітражі 

Так, навіть сучасний інтер'єр можна збагатити завдяки вітражам. Головне - вдалося підібрати колар до гами кімнати. Особливо круто це виглядає на великих вікнах. Як альтернативу, можна використати вітражну плівку. Вона працюватиме як штори, а в разі потреби її легко зняти.

До слова, ще на вікна можна встановити екрани, зроблені з металу або дерева. Їх практичності полягає у тому, що коли потрібно - їх просто можна зняти і сховати.

А ще можна актуально адаптувати варіант з намистинами, те що було популярно у 90-х, замість міжкімнатних дверей. Тільки зараз куди більший вибір намистин, і вікно можна зробити справді стильним.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень