Жінка, яка розтягувала бійку дівчат у Рівному - офіцер ЗСУ

У розвідбаті

Рівнянку Ольгу Константинову (на фото вгорі), яка припинила бійку дівчат у парку Ювілейному, почали травити у соцмережах.

Адже вона, щоб розтягнути юнок, вхопила одну з них за волосся. Тож її почали звинувачувати у застосуванні сили щодо неповнолітніх. 

На її захист у соцмережі Фейсбук став головний лікар рівненської приватної медичної клініки "Бейбідок" Юрій Поліщук:

Юрій Поліщук 15 год · Не можу змовчати стосовно бійки між рівненськими "дівчатами", яку припинила випадкова перехожа. Так сталось, що цією перехожою була людина, котру я щиро поважаю. Надзвичайно чуйна жінка з великим серцем та офіцер мого рідного 130 окремого розвідбату.

 

Наші "славні" ЗМІ вже встигли пожаліти "бідних діток", котрих рішуче "помирила зла тьотя", дехто навіть спробував запустити "травлю" стосовно неї.

 

Так от. Я дуже добре знаю, що таке дитяча жорстокість. В сільській школі-інтернаті для дітей-сиріт, яку я закінчував в середині 90-х, цього вчили швидко. Більшість випадків жорстокого поводження з дітьми (неважливо - з боку дорослих чи одноліток) відбувались, перш за все, через байдужість, а інколи - мовчазну підтримку, оточуючих.

 

Оля Константинова дала цим "діткам" найважливіший у їхньому житті урок: це суспільство змінюється - завжди знайдеться хтось, кому не байдуже щодо паскудства, яке ти чиниш. Всі кампанії проти булінгу не вартують нічого в порівнянні з простим вчинком цієї жінки-офіцера ЗСУ.

 

Я щиро пишаюсь Олею. Переконаний - світ навколо нас змінюємо лише ми самі своїми щоденними діями. Іншого шляху немає.

На підтримку Ольги Константинової висловилися і кілька десятків інших користувачів соцмережі. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень