Жінка у центрі Рівного вдарила 5-річну дитину: поліція шукає свідків

Рівненські правоохоронці встановлюють обставини інциденту. Вчора близько 20 години із письмовою заявою до поліції звернулась 34-річна рівнянка.  

Попередньо встановлено, що заявниця разом із сім’єю відпочивала у центрі Рівного поблизу фонтану.

 

З її слів, син із водяного пістолета обприскав водою жінку, яка спочатку зробила зауваження, а потім начебто вдарила хлопчика невідомим предметом.

Того ж дня до поліції повідомили медики рівненської лікарні, що до них звернулась мама з п’ятирічним сином, у якого попередньо діагностували забій волосяної ділянки голови.

Відомості за цим фактом внесені до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Правоохоронці проводять перевірку, за результатами якої прийматимуть відповідне рішення.

Поліцейські також звертаються до громадян, які стали очевидцями події, повідомити до поліції на спецлінію 102 або за номером телефону (096) 796-02-76.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень