Жінка на Березнівщині «відправила» чоловіка до реанімації

Сварка виникла через горілку і докори

На Березнівщині дружина не стерпіла докорів сп’янілого чоловіка і вдарила його ножем у живіт. Інцидент стався у селі Городище, у помешканні подружжя. Вдома, проте в іншій кімнаті, перебувало троє неповнолітніх дітей. Деталі коментує прес-офіцер Нацполіції області Ольга Олійник:

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що у подружжя сварки виникали постійно через зловживання спиртним господарем будинку. Минула неділя не стала винятком. 35-річна дружина чистила на кухні гриби, як час від часу до неї навідувався у стані алкогольного сп’яніння чоловік і дорікав їй за безгосподарність. Жінка не могла вже терпіти його знущань і вдарила кухонним ножем у живіт. Господар пішов до кімнати та приліг на диван. Жінка, зрозумівши, що накоїла, покликала на допомогу сусідку, яка й викликала швидку.

Чоловік нині із проникаючою раною черевної порожнини перебуває у реанімації Березнівської лікарні. За такий вчинок жінці тепер загрожує кримінальна відповідальність. Відомості за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 121 Кримінального кодексу України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень