Жертвам несправедливої приватизації 90-х спробують викупити житло

Йдеться про гуртожиток на вулиці Відінській, 10

Житлові проблеми мешканців гуртожитку на вулиці Відінській, 10 вирішать, продавши приміщення на вулиці Князя Володимира.

 

 

Під час сесії депутати підтримали рішення про продаж на аукціоні частини нежитлової будівлі соціально-побутового призначення за адресою вулиця  Князя Володимира, 112а.

Це приміщення кілька років тому обласна рада передала місту саме задля вирішення проблеми мешканців гуртожитку.

 

 

Гроші, отримані від продажу, роздадуть людям, які живуть у приміщенні на Відінській, 10, аби ті викупили свої квартири. Але, як саме розподілять суми між мешканцями - поки невідомо.

Адже за попередніми розрахунками грошей, отриманих від продажу, все одно не вистачить на те, аби усі мешканці гуртожитку змогли викупити своє житло.

Тож знайти шляхи вирішення має спеціально створена депутатська комісія на чолі з головою бюджетної комісії Олегом Карпяком, говорить міський голова Володимир Хомко:

- Людей живе багато, коштів там не вистачить викупити всім квартири. Тому я створив комісію – приймайте рішення. Чи всім порівну роздаємо, чи якійсь частині даємо, по якому принципу будемо давати чи тим, хто більше потребує. З моєї точки зору в першу чергу треба дати тим, кого колись обдурили, коли приватизували цей гуртожиток. Там є частина людей, яка жила у момент його приватизації. Оце ті люди мають право. Всі, які вселилися потім – вони вселилися на різних умовах, вони не мають відношення до тієї приватизації. Вона була несправедлива, але в межах чинного у ті 90-ті роки закону.   

Нагадаємо, що проблему із житлом у цьому гуртожитку не можуть вирішити роками. Люди неодноразово приходили на сесії Рівнеради з проханням до депутатів посприяти їм.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень