Жерар Піке зрадив несамовитій Шакірі понад 50 разів: ви б у таке повірили? (ФОТО)

Проте це може бути правдою

Чого лише не буває... Хоча історія Шакіри та Жерара Піке закінчилася ще на початку літа, нові подробиці в ній виринають і зараз.

Може, у когось за 11 років спільного життя цієї пари і склалася думка, що Жерар — зразковий сім’янин і чоловік, який любить свою дружину, проте це виявилося ілюзією. Однак,

Жерар Піке зрадив Шакірі півсотні разів!

 

Про це заявив журналіст Хорді Мартін.

Жерар Піке — гравець "Барселони"

Вже не секрет, що знаменита пара розбіглася після 11 років спільного життя саме через зради Піке. Однак ніхто не підозрював, що футболіст встиг сходити наліво не раз і не два.

Про пригоди іспанської легенди розповів журналіст і папараці Хорді Мартін.

Гостру тему обговорювали у програмі Lo Se Todo.

За словами Мартіна, Жерар Піке зрадив Шакірі стільки разів, що й порахувати важко. Журналіст назвав цифру 50, підкресливши, що зрад може бути навіть більше.

Останнім часом усі обговорювали роман Піке з молодою Кларою Чіа. Але інтрижка з цією блондинкою була далеко не єдиною за час відносин Піке та Шакіри (звичайно, якщо вірити пресі).

«Він зрадив їй не лише з Кларою Чіа. Він робив цю незліченну кількість разів. Шакіра дізналася про численні зради вже після розлучення з ним. Я можу вам сказати, що зрад може бути більше ніж 50», заявив Хорді Мартін.

Цікаво й те, що Шакіру журналіст також не вважає святою. Він упевнений, що співачка мала інтрижку з колумбійським виконавцем Maluma, хоч вони виставляли це як дружбу. Шакіра та Maluma працювали разом, вони записали кілька треків.

Але їх пов’язувало щось більше, ніж робота, упевнений Хорді Мартін. Коли про це дізнався Жерар, він був лютий. Але він не розлучився з Шакірою, бо знав, що теж наламав дров.

Піке та Шакіра після розриву

Шакіра довго не коментувала зміни у своєму житті після розлучення з Піке. Але нещодавно вона все ж таки зважилася це зробити. Співачка зізналася, що зараз їй дуже важко, і вона переживає за дітей.

Тим часом Жерар, як вважають у закордонній пресі, досить серйозно налаштований щодо своїх нових відносин із Кларою Чіа.

Чіа

Подейкують, що він віддав перевагу Чіа Шакірі, тому що та значно молодша. Чи це так, одному Піке відомо.

Кларі 23 роки. Зараз вона працює у компанії Піке Kosmos Studio. За різними даними, з футболістом дівчина познайомилася або на спільному заході, або підробляла офіціанткою в ресторані, куди прийшов перекусити Жерар.

Ходять чутки, що Піке збирається зробити пропозицію Кларі. Він уже познайомив дівчину зі своїми близькими.

Якщо це так, то рік цей явно став для Піке роком змін. Завершилися не лише його епохальні стосунки з Шакірою, а й його футбольна кар’єра. У листопаді 35-річний іспанець оголосив, що йде з великого футболу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень