Жебрак без рук витрачав усе на «однорукого бандита» у Рівному (ФОТО)

Вражаюча історія хлопця з Житомирщини

Правоохоронці у Рівному виявила хлопця, який вдавався до жебрацтва. Він відверто спекулював довірою громадян.

22-річний хлопець з Житомирської області у Рівному видавав себе за інваліда з ампутованими руками. Відомо, що він гастролював і іншими містами України, але зупинили його саме у Рівному.

Під час перевірки особи з’ясувалося, що молодий чоловік неодноразово притягувався до адміністративної та кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів. Під час поверхневого огляду у нього було вилучено близько 160 гривень, які в результаті жебрацтва він отримав від перехожих, — повідомив старший інспектор ювенальної превенції Рівненського відділу поліції Ярослав Рештеніков.

Поліцейські перевіряють також молодика на причетність до скоєння інших аналогічних кримінальних правопорушень.

Хлопець розповів правоохоронцям, що жебракує уже близько місяця. Він обмотує руки бинтами, та імітує ампутацію, обробивши кінцівки йодом. Усі зароблені на довірі городян кошти хлопець витрачав на азартні ігри.

За фактом викрадення чужого майна шляхом шахрайства поліцейські відносно порушника склали протокол за статтею 51 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає штраф у розмірі до 510 гривень, або виправні роботи, або адміністративний арешт до десяти діб.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень