Жахіття в опіковому центрі переживає машиніст із Дубна

Жахіття в опіковому центрі переживає машиніст із Дубна

Машиніст тепловоза з Дубна на роботі отримав опіки усього тіла.

Сергій Рикун (на фото вгорі зі своєю сім'єю) нині перебуває у реанімації опікового центру, що у Рівненській обласній клінічній лікарні.

Його стан медики оцінюють, як стабільно важкий.

Діагноз:

Комбінована травма. Електротермічний опік голови, шиї, тулуба, верхніх та нижніх кінцівок І АБ-ІІІ ступенів площею 80% поверхні тіла.

 

Забійні рани обличчя. Опікова хвороба у стадії гострої опікової токсемії.

Дружина Сергія, Тетяна Рикун, просить про фінансову допомогу.

А ще шукає донорів плазми:

«Чоловік багато років працює на залізниці. Машиністом тепловоза. Любить свою роботу. Так сталося, що наприкінці жовтня під час звичайного огляду тепловоза, Сергія вдарило струмом. Це сталося на станції Кам’янець-Волинська. Колеги йому викликали швидку відразу. Йому надали допомогу у Дубні, потім забрали в опіковий центр у Рівне.



Вже більше як два тижні ми в опіковому центрі. Кожного дня корегують лікування, у зв'язку з непередбачуваними ускладненнями. Спочатку були проблеми зі шлунком, виникла шлункова кровотеча, пізніше були ускладнення з диханням та серцево-судинною системою. Поки усі необхідні оперативні втручання не можна робити, тому що не знаємо, як він перенесе наркоз.»

Сергій Рикун у реанімації з кінця жовтня. Рідні просять про допомогу. Потрібні донори плазми!!!

«Поки про операції ніхто не говорить. Там навіть не всюди можна перев’язки зробити. Загалом ситуація складана і жодних прогнозів від медиків ми не чули.



Кожного дня нам потрібно, як мінімум, три донори крові. Донори можуть бути будь якої групи крові, кров потрібно здавати в обласній лікарні, поліклініка, кабінет 100.

 

Плюс дорогі препарати, в тому числі альбумін.

 

На щастя керівництво станції допомагає трохи, люди допомагають, але це тривалий процес. Ми не знаємо, що буде завтра. Тому просимо допомогти.»

Кошти, за можливості, Тетяна просить перераховувати на картку ПриватБанку:

4149499641218076 Рикун Сергій

У родині зростає п’ятирічний хлопчик, який сподівається на  порятунок та одужання батька.

Наші новини у Telegram  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень