Землю біля ринку «Моріон» у Рівному хочуть виставити на аукціон. Бо є покупець

Йдеться про 132 кв. метри землі на вулиці Шевченка

Ця ділянка з однієї сторони обмежена землею, призначеною для обслуговування Будинку побуту, з іншої – землею торгового центру «Моріон», і на ній раніше вели ринкову торгівлю. Міське управління земельних відносин пропонувало внести ділянку до переліку тих, які мають продати з аукціону для будівництва й обслуговування будівель торгівлі. Адже за цим звернулася рівненський підприємець Анжела Запотічна. 

Заступник міського голови Рівного Сергій Васильчук на засіданні бюджетної комісії міськради Рівного пояснив, навіщо виставляти ділянку на аукціон:

Логіка така: серед базару є вільне місце, яке у будь-якому разі треба віддати: або хай підприємці візьмуть, або хтось інший. Бо не може бути таке, що серед території площа, яка ніким не зайнята.

Але оскільки ця ділянка розташована у центрі міста, бюджетна комісія вирішила

не продавати з аукціону ділянку, а здати її в оренду на десять років.

А голова комісії Олег Карпяк попросив начальника управління земельних відносин вирішити питання із заїздом до цієї ділянки. Бо, мовялв, якщо туди нема як заїхати, то цікава вона може бути лише одному ринку "Моріон".

А остаточне рішення з цього приводу має прийняти міська рада.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень