Банк землі та право власності: чого хочуть від Зеленського депутати обласної ради (ДОКУМЕНТ)

Окрім мораторію на продаж українських земель

Депутати Рівненської обласної ради проти продажу землі сільськогосподарського призначення. На позачерговій сесії, 8 жовтня, обласні обранці вирішили звернутись до Президента щодо недопущення продажу землі.

В ході засідання фракції ВО «Батьківщина» та ВО «Свобода» подали схожі тексти документів, втім після перерви підготували спільне звернення.

Фото - Радіо Трек

У документі просили

гарантувати право приватної власності на присадибні земельні ділянки, землі сільськогоспризначення, отримані під час розпаювання, одержані в спадщину, даровані родичам та ті, що перебувають під житловими будинками й іншою нерухомістю.

А також заборонити в Україні торгівлю землею сільськогосподарського призначення. Окрім того депутати облради пропонували створити державний земельний банк.

Відповідне звернення 38 депутатів підтримали.

Тож найближчим часом документ передадуть керівникам держави.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень