Зеленський відповів, чи хотів би провести вибори в Україні під час війни

Він не проти провести вибори, але...

Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський заявив, що не тримається за владу і хотів би провести президентські вибори у 2024 році, однак нині він не бачить інструментів для їх незалежного проведення.

Я б не хотів фантазувати, що ми б жили без виборів 3, 5, 7 років. Я не хочу, щоб до влади було ставлення, що ми за щось тримаємось. Я б хотів провести вибори, – каже президент.

Загалом проведення президентських виборів в умовах російського вторгнення можливе, якщо український парламент швидко внесе зміни до законодавства, якщо до України, зокрема у зону бойових дій, будуть відправлені іноземні спостерігачі, і якщо США спільно з Європою нададуть фінансову підтримку — щонайменше п'ять мільярдів.

Проводити вибори в кредит я не буду, забирати гроші у зброї і віддавати їх на вибори також не буду, і це передбачено законодавством, – зауважив Володимир Зеленський.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень