Зеленський ошелешив співвідношенням втрат рф та України на війні

Різниця суттєва

Щодня на війні з Україною росія втрачає багато своїх солдатів та озброєння. За оцінками президента Володимира Зеленського, рф зазнала вдесятеро більше втрат, ніж українські захисники.

Президент додав, що хоча він не може називати точних цифр, але між втратами, яких зазнали дві країни, дуже суттєва різниця. Володимир Зеленський також зауважив, що небажання України використовувати людей як гарматне м’ясо є ще однією причиною того, що вона не зазнала стількох жертв, як росія.

Український лідер визнав, що артилерія, надана Україні США та Європою, допомогла зломити російський військовий наступ.

Ми їх зупинили, ми деокупували більшу частину нашої території. І цьому справді допомогла артилерія та нові технології, – каже Володимир Зеленський.

Між тим глава нашої держави додав:

Щоразу, коли ми просимо у наших партнерів артилерію чи бронетехніку, йдеться не просто про озброєння, а насамперед про захист наших військових.

Джерело: Факти з посиланням на CNN

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень