Рівняни збирають кошти на «зелену зупинку»

Необхідну суму накопичуватимуть іще до лютого наступного року

На «Спільнокошті» триває збір грошей для будівництва у Рівному «Зеленої зупинки». Станом на 19 жовтня команді творців проекту вдалося зібрати 13% від необхідних 60 тисяч гривень, які витратять на зведення конструкції. Акція зі збору коштів триватиме ще 70 днів.

Радіо Трек уже повідомляло про концепцію зупинки, яка  полягає в тому, що на її даху буде висаджено рослини та встановлено сонячну панель, від якої можна буде зарядити телефон чи планшет.

Конструкцію заплановано звести на Соборній, навпроти районної адміністрації – у районі пивзаводу. За задумом організаторів, зупинка надихатиме рівнян створювати зелені зони на дахах та активніше використовувати енергію сонця для економії вичерпних ресурсів. В разі успіху проекту, «Зелена зупинка» стане однією з найцікавіших родзинок Рівного, адже в Україні ще немає жодної подібної конструкції із сонячною панеллю.

Проект отримав схвальні відгуки у соціальних мережах, а активісти із Луцька, Сум та Кривого Рогу хочуть побудувати ідентичні зупинки у своїх містах.

Слідкувати за новинами проекту на сторінці зупинки у Фейсбуці.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень