Без «зебр»: доки у Рівному діти ризикуватимуть життям на дорогах

Адже нанесена торік розмітка, що позначає пішохідні переходи, за зиму зійшла з доріг

На відсутність "зебр" у соцмережі Фейсбук поскаржилася мама школярки:

Оксана Адамчук Вчора о 10:28 Шановні друзі!!! Підкажіть куди написати чи зателефонувати? Моя семирічна дитина щодня самостійно переходить дорогу через пішохідний перехід біля готелю "Мир" (навпроти ресторану "Три слона"). Самого знаку вже за деревами не видно!!! "ЗЕБРИ", яка колись давно була намальована, НЕМА!!! Рух шалений!!! Щодня під час переходу дороги в тому місці - великий ризик попасти під колеса!!! Допоможіть, будь ласка, порадою куди звернутися і привернути увагу дорожні служби!

Втім, заступник міського голови Рівного Олексій Хмилецький запевняє, що вже із завтрашнього дня «зебри» можуть розпочати наносити. Причому робитимуть це не лише фарбою, а й пластиком, який більш стійкий. Зокрема пластикова розмітка буде на пішохідних переходах, на яких влаштовують освітлення:

Сьогодні підписуємо угоду. Виграла тендер фірма. Будемо просити, щоб зразу приступила до робіт. Звичайно, в першу чергу будемо робити на вулицях, де вже проведений поточний ремонт, де не треба буде руйнувати розмітку, а також на вулицях Соборній, Дубенській і, відповідно, пішохідні переходи не тільки біля шкіл, а й біля дитсадків.

За словами Олексія Хмилецького, наноситиме розмітку на пішохідних переходах фірма з смт Клевань Рівненського району, яка виграла тендер. А чернігівській фірмі, яка торік у Рівному наносила розмітку, що з доріг зійшла, юристи збираються виставити претензії.

До речі, згідно з інформацією сайту «Прозорро», наноситиме "зебри" у Рівному ТОВ «Хімія парк» за 820,5 тисячі гривень. Зробити це має до 20 серпня. 

Нанесена фарбою розмітка має протриматися не менше, ніж півроку, пластиком – не менше, ніж рік.   

Як повідомляє громадська організація «За чесний тендер», кінцевими бенефіціарами ТОВ "Хімія парк" є двоє громадян Сербії - Йово Міканович та Радомір Савіч. Директором та ще одним співвласником є Іващук Анатолій Ананійович. Фірму зареєстровано в Клевані на вулиці Центральній, 38. За цією адресою зареєстроване також ТОВ "Колор С.І.М.", яке свого часу вже наносило розмітку в Рівному, і на якість робіт яких нарікав міський голова Рівного Володимир Хомко.

До того ж, керівнкиами обох товариств є люди з однаковими прізвищем та по-батькові, тож, скоріше за все, вони - родичі.

Так, директор "Хімії парк" - Іващук Анатолій Ананійович, а директор і власник ТОВ "Колор С.І.М." - Іващук Зоя Ананіївна.

ТОВ "Колор С.І.М." внесено Антимонопольним комітетом України до переліку фірм, які порушували законодавство про захист економічної конкуренції, передбачених пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини 2 статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції» у вигляді спотворення результатів торгів (тендерів), та на які накладали штрафи.

Тож не виключено, що

після заборони на три роки брати участь у тендерах на місці "Колор С.І.М." з’явилась "Хімія парк".

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень