Заява рівненського забудовника щодо вибухівки на подвір’ї засновника компанії (ОФІЦІЙНО)

Йдеться про події в ніч на 22 січня

Прес-служба компанії «FINE CITY DEVELOPMENT» повідомляє, що в ніч з 21 на 22 січня 2018 року невідома особа кинула гранату чи інший вибуховий засіб, схожий на неї, на подвір’я  власника та засновника нашої компанії Олега Каштана.

Це стало ще одним прикрим випадком у низці вибухів гранат, кинутих на подвір’я рівнян, протягом останніх 2-років. До того ж, за цей час зловмисники безкарно підпалили десятки їхніх садиб та майже дві сотні автівок.

Що є причиною цих системних правопорушень і хто є виконавцями? Це питання до правоохоронних органів, яке залишається поки що без чіткої відповіді. Сподіваємось, що слідство, відкрите по останньому випадку, знайде винних.

Коли відсутні  належні правові відповіді, то цим у своїх інтересах користуються окремі безвідповідальні особи, розповсюджуючи у деяких ЗМІ власні провокаційні плітки та бездоказові тенденційні припущення, що мають собі за мету створити атмосферу конфліктів, взаємних підозр та недовіри між бізнесовими структурами Рівного. Якщо саме такою ціною привертається увага певної аудиторії людей з некритичним мисленням до окремих місцевих видань, то тут є питання про рівень професійної етики їхніх журналістів.

Ми офіційно заявляємо, що не отримували ніяких погроз і не підозрюємо жодного з наших конкурентів на будівельному ринку Рівного у їхній причетності до організації вибухів, підпалів або якихось інших подібних протиправних дій. Ми також не помітили  перерозподілу цього ринку одними його учасниками за рахунок інтересів інших.

Навпаки, останнім часом ми вбачаємо чітку тенденцію серед більшості забудовників та девелоперів Рівного працювати і конкурувати в межах діючого законодавства України на цивілізованих принципах ділового партнерства та взаємоповаги. Адже всі ми маємо одну спільну мету – зробити наше Рівне дійсно європейським містом.

«FINE CITY DEVELOPMENT»  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень