Завтра вирішать, чи здорожчає проїзд у маршрутках: що з цього приводу кажуть рівняни

Найімовірніше, вартість проїзду підвищать на гривню

Питання порушила член Рівенського виконкому Ніна Скиба. Вона вирішила дізнатися, що з цього приводу думають пасажири рівненських маршруток і чи варті перевізники того, щоб їм платили більше.

 

Розгорілася жвава дискусія і виглядає так, що рівняни не готові платити більше за нинішній сервіс і технічний стан маршрутних таксі:

Дмитро Кірічок Моя думка що маршрутки треба всі спалити і купити автобуси такі хоча б як в Києві

Черуха Юрий Користуюсь маршруткам по місту дуже рідко,тому що незручні,дорого,незавжди швидко.ціна 4гр невиправдано завищена і необгрунтована.Р.S.живу за містом,витрати на доїзд на роботу сладатимуть:24гр.в/з міста,і 8гр по місту=більше 700гр на місяць.

Victoria Baydan Який рівень наших маршруток? Якщо безпечні і комфортні маршрутки, тоді варто збільшити, а якщо такі як зараз, особливо 65, яку не дочекатись, тоді варто зменшити оплату. Замість сидячих місць, ідуть забитими, вони і так мають надприбутки,

Рита Кравцова Щойно прийшла донька 60 хвилин чекала 65 маршрутку. Оце крутий сервіс, Після 9 години лише через пересадку на 12 школі доїхати можна на те Мельника. Хоч прийду на ту сесію і розкажу як тут вони круто їздять

Olga Yaroshchuk Я взагалі проти тих замурзаних маршруток, проти хаосу, який вони створрють. Якась Азія.

 

Принагідно, згадали маршрутникам і неправдиві дані, які вони вказують у своїх розрахунках

Ігор Денисюк Їм і 3 грн вистачить !!! Кожна машрутка на даний час власнику приносить мінімум 15 000 грн на місяць чистими !!!! Сюди не враховується ні заправка, ні з/п водіям, ні дрібний ремонт, тобто, щодня водій здає обов'язковий план мінімум 500 грн, бере собі 300 - 500 грн за роботу і на решту заправляє авто на наступний день роботи. В кожного перевізника є мінімум по 5 - ть машин, тобто, його місячний чистий дохід становить близько 75 000 грн (900 000 тис. на рік !!!!!). Я думаю це не мало. А в більшості перевізників і машин, і маршрутів різних значно більше !!! Об'єктивних причин для підняття плати за проїзд не має, тариф 3 грн встановлювався, тоді, коли ціни на пальне раптово виросли до 25 - 28 грн/л і долар був по 28 - 36 грн. Проте, пізніше ціни відскочили і ціни на пальне, майже півтора року трималися на позначці 17 -19 грн., а долар 21 -22 грн. АЛЕ тоді жодний перевізник не знизив плати за проїзд !!! Тому, 3 грн - це ще, навіть, забагато !!!!

Олександр Петровський використані в розрахунках данні це брехня і шахрайство зі сторони не тільки перевізників , але і їхнього лоббі "Управління транспорту": 1) 93,6% зростання цін на з/ч і ремонт за рік це п...ьож! 2) вони з самого початку використовували фейкові данні пасажиропотоків так як і фейкове дослідження студєнтами, бо в зошиті можна будь-яке число намалювати і не нести відповідальності .

Ігор Денисюк Там їм на все вистачає і, навіть, на хліб з маслом.., ікрою і коньяками... і на "Рендж Ровери" і на особняки..., не переживайте за них... а якщо не вигідно, то нехай шукають іншу сферу для діяльності.

Але, кажуть, такі не всі:

Олександр Венгер Є різні перевізники...і низька ціна тільки вбиває малих перевізників, так само як великі податки для малих підприємств!для перевізників обов'язковим повинна бути база де вони стоять вночі, ремонтуються і тд, вони їздять два тижні потім тиждень на ремонті, є пару перевізників яким дійсно підходить вищезгаданий підрахунок прибуток, а інших така ціна просто вбиває...

До речі, щодо розрахунків Радіо Трек пропонує усім читачам ознайомитися із цифрами, які вказали лише деякі перевізники.

Зрештою, рівнянам пропонують прийти на виконком і особисто висловити свою думку під час засідання:

Yura Lazarevich Це здирництво !!! Пропоную громаді прийти на виконком і не допустити цього !!!

Нагадаємо, засідання виконавчого комітету Рівнеради заплановане на 11:00 за адресою Соборна, 12а, 3 поверх.

До слова, депутати Рівнеради вирішили компенсовувати проїзд пільгових категорій перевізникам на неприбуткових маршрутах. На це в рамках програми виділили кілька мільйонів гривень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень