Завтра у центрі Рівного співатиме Кузьма

Пам`ять українського співака вшанують марафоном на його честь

Завтра у Рівному вшановуватимуть пам'ять загиблого рік тому у автоаварії соліста гурту «Скрябін» Андрія Кузьменка. Початок шестигодинного марафону, який пройде на центральній площі міста біля пам’ятника Шевченку, - о 14 годині. До 20 години на майдані Незалежності у Рівному звучатимуть його пісні та уривки з найгостріших інтерв’ю, розповідає організатор марафону, директор івент-агенції «Мегаподія» Роман Яворський:

 

- З 14:00 до 20:00 години біля пам’ятника Шевченку будемо вшановувати пам'ять Кузьми «Скрябіна». Звучатимуть його пісні та уривки з «найгостріших» інтерв’ю. Це тільки буде звучати його музика, його пісні, які він сам буде виконувати. А тим часом, ініціативна група буде збирати підписи за перейменування однієї з існуючих або за те щоб назвати його іменем одну з майбутніх вулиць міста Рівного.

Варто додати, що перша вулиця імені Скрябіна з’явилася на Донеччині.

А перший пам`ятник Кузьмі звели у Луцьку.

Нагадаємо, відомий український співак загинув рік тому, 2 лютого. Кузьменко повертався з Кривого Рогу, де напередодні його гурт дав концерт. На трасі Кривий Ріг — Кіровоград він за кермом позашляховика «Toyota Sequoia» зіткнувся з молоковозом. Від отриманих травм Андрій Кузьменко загинув на місці.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень