Завтра у Рівному сесія обласної ради

Депутати планують розглянути майже шість десятків питань

Напередодні ж відбулося засідання президії обласної ради. Депутати розглянули та схвалили порядок денний другої сесії обласної ради сьомого скликання. Зокрема, президія загалом опрацювала 56 питань. Крім того, окремим питанням члени президії вирішили заслухати звіт керівництва Головного управління Національної поліції та Прокуратури Рівненщини щодо ходу розслідування побиття голови Федерації профспілок Рівненщини Миколи Шершуна. Нагадаю, що правоохоронці уже встановили осіб причетних до цього злочину, та вручили їм повістки для обрання запобіжного заходу. 

Вочевидь завтра депутати говоритимуть і про бюджет області на 2016 рік, адже напереодні стало відомо, що попередній кошторис обговорила бюджетна комісія

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень