Завтра у Рівному можна буде безкоштовно сходити у кіно

Рівнянам обіцяють показати драматичний трилер

Британську стрічку "Знайди мене, якщо зможеш" зняли у 2015 році.

У ній головний герой всі свої сили кидає на пошуки зниклої коханої, яка насправді виявляється не тією, за кого себе видавала. Герой зазнає серйозних випробувань, але чи готовий він іти до кінця заради любові?

Про все це розповість пригодницька кінострічка режисера та сценариста Зака Відока. У головних ролях знімалися Аарон Пол, Аннабель Волліс, Гаррет Діллагант. Від кінокритиків цей фільм отримав в основному хороші оцінки.

Перегляд кінодрами відбудеться у четвер, 31 серпня, о 17:00 у Рівненській обласній бібліотеці для молоді, що на вулиці Київській, 18. На нього запрошують молодь.

Організатор події: Рівненська обласна бібліотека для молоді за сприяння кінодистрибутерської компанії «АrthouseTraffic».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень