Завтра молодих рівнян вчитимуть бути справжніми активістами

Школа активіста у Рівному

6-7 травня активні громадяни мають змогу відвідати Школу для активіста в місті Рівне. Захід організовує громадська організація ВММГО ФРІ Рівне.

Якщо у вас є багато ідей, але ви не знаєте, як їх реалізувати, тоді це можливість взяти набір інструментів і втілити в реальність задумане. Якщо у вас готові напрацювання, але немає команди – це можливість знайти однодумців. Якщо ви бажаєте змін, але не знаєте,з чого почати, тоді приходьте і почнемо діяти разом.

Ми очікуємо на людей, які дійсно прагнуть змін і хочуть змінювати. Тих, які бачать перспективу в майбутньому і вдосконалюються щодня. Так як молодь – це головна частина населення, яка прагне до змін і має найбільше можливостей для їх реалізації, –ділиться думками голова організації Іванна Пашинська.

Основні "фішки" громадської діяльності, проектний менеджмент, PR, командотворення, міжнародні можливості – все це ми пройдемо на двохденій Школі для активіста від ФРІ Рівне. Детальніше про її проведення дізнавайтесь безпосередньо в офісі ФРІ.

Нагадаємо, Фундація Регіональних Ініціатив (ФРІ) – центр підтримки молодіжного руху, молодіжних організацій та підготовки молодих лідерів в Україні. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень