Завтра дуобус виїде на дороги Рівного (ФОТО)

До речі, стало відомо, звідки він до нас приїхав

У четвер, 1 грудня, дуобус, який прибув у Рівне 28 листопада, виїде на дороги Рівного для тестування, поки без пасажирів. Разом з дуобусом із Білорусі до Рівного прибули працівники, які вчитимуть наших водіїв опановувати новий для Рівного вид транспорту. Утім, за словами начальника міського управління транспорту та зв’язку Віталія Миронюка, через технічні особливості дуобуса уже один із маршрутів, куди його планували пустити, відпав. А поки його тестуватимуть на різних маршрутах:

- Будемо випробовувати по різних маршрутах, і по №10, і по №4. Є нюанси, через які наші наміри не можуть відбутися, скажімо, по Олени Теліги вже відпав маршрут. Тому, що там є аж чотири «лежачих поліцейських», а в нього низька посадка, при завантаженні буде чіплятися. Поки будемо випробовувати, не знаю, день чи два.  

Після випробувань, у разі, якщо вони пройдуть успішно, будуть вирішувати, яким саме маршрутом рухатиметься дуобус, оголошена тендерна вартість якого становила 7,5 млн гривень. Зауважимо, поки що за дуобус проплачений лише аванс.

Між тим, в майбутньому транспорт планують облаштувати GPS-трекером та Wi-Fi.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень