Затриманому на хабарі посадовцю Рівненського фонду держмайна обрали міру запобіжного заходу

Він взяв хабар у 2,5 тисячі доларів

За це обіцяв посприяти керівнику приватного підприємства у придбанні на Рівненщині двох державних будівель. Посадовця впіймали на хабарі працівники поліції Львівщини та співробітники управління захисту економіки поліції Рівненщини.

Говорить прес-секретар військової прокуратури Західного регіону Юлія Галущак:

Заступнику начальника регіонального відділення фонду держмайна в Рівненській області та керівникові приватного підприємства, який діяв за попередньою змовою в групі з вказаним посадовцем, обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. Як альтернативу визначено внесення застави в розмірі 140 тис. грн. 

За словами Юлії Галущак, таке рішення прийняв Шевченківський районний суд Львова за клопотанням військової прокуратури Західного регіону України.

Нагадаємо, що заступником регіонального фонду держмайна у Рівненській області є Ігор Боліщук.  Більше про нього і затримання його з хабарем ми писали у публікації У чиновника, якого затримали на хабарі, задекларована кімната у Рівному

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень