Затримання у Рівному: п'яний молодик вкусив патрульного (ВІДЕО)

Близько опівночі у Рівному двоє чоловіків, які були напідпитку, порушували громадський порядок.

На вулиці Відінській обласного центру двоє братів 22-х та 26-ти років розпивали алкогольні напої та нецензурно лаялися, – розповіла Радіо Трек речниця патрульної поліції Наталія Воєвода.

Патрульні, які приїхали на місце події, попросили чоловіків, аби ті поводилися тихо. Однак порушники проігнорували цю вимогу та продовжували порушувати порядок.

Коли інспектори повідомили, що затримуватимуть їх, то молодики намагалися втекти з місця події. Аби вгамувати та затримати порушників, патрульні змушені були застосувати сльозогінний газ та фізичну силу.

На допомогу першому екіпажу патрульних приїхали ще кілька колег. Під час того, як на одного з чоловіків намагались одягнути кайданки, він вкусив патрульного за палець, –  повідомила Наталія Воєвода. 

На затриманих склали декілька адміністративних матеріалів: за дрібне хуліганство, розпивання алкоголю в громадському місці та злісну непокору законному розпорядженню поліцейського.

Відео опублікували очевидці на сторінці rivne1283 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Rivne 1283 (@rivne_1283)

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень