Засікали: за годину на Рівненщині уклали більше тисячі декларацій з лікарями

За словами Юрія Осіпчука

Рівненщина серед областей-лідерів провадження медреформи в Україні.

Попри те, що в загальному рейтингу областей за кількістю підписаних декларацій наша область займає 12-13 місце, у співвідношенні лікарів до кількості задекларованих пацієнтів ми на 2-3 позиції.

Щогодини мешканці області підписують понад тисячу декларацій з медиками. Це перевіряв керівник обласного управління охорони здоров'я Юрій Осіпчук безпосередньо на колегії Рівненської ОДА, де звітував про результати впровадження медреформи:

За годину, доки ми працюємо - я засікав, вже підписали декларації понад 1300 людей. Це вся область. В нас є можливість стежити за цим на спеціальному сайті. При цьому є райони, які недопрацьовують.

Так, пасуть задніх Березнівський (265) і Рокитнівський (лише 102 декларації) райони. Натомість найбільше декларацій з лікарями з початку квітня підписали на Дубровиччині – (понад 2200) та Здолбунівщині – (понад 1,5 тис.). Процес реєстрації декларацій і лікарів в мережі E-Health гальмується переважно через недостатню кількість комп’ютерного обладнання, каже Юрій Осіпчук. До слова, нині на Рівненщини з 642 спеціалістів зареєструвалися 616.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень