Зашквар через батьківські внески на ремонт садочка й дітей, яким не дають туалетного паперу

«Взрослые тётки могут приходить и интересоваться попой вашего ребёнка у воспитателя. Устраивает?» (с)

Скандал через батьківські внески на ремонт у дитячому садочку виник у Запоріжжі. Йдеться про дошкільний заклад №90. Батьки однієї дитини відмовилися здавати 1000 гривень на ремонт, через що нарвалися на цькування від інших батьків й схоже навіть вихователів.

Пост опублікували у ГО «Хочу вчитися».

На батьківських зборах одна з мам ініціювала збір коштів на літній ремонт у дитячому садочку. Ця ж жінка працює у цьому ж садочку вихователем, щоправда, в іншій групі. За зібрані кошти у групі мали переклеїти шпалери й зробити натяжну стелю.

Одні батьки радо пристали на пропозицію, інші були не готові платити за натяжну стелю й цікавилися пожежною безпекою у закладі. Словом, звичайна ситуація у колективі малознайомих між собою дорослих людей.

До мами яка відмовилася здавати 1000 гривень наступного дня звернулася вихователька і сказала, що до неї звертаються інші батьки й цікавляться:

«Чим ваша дитина у садочку попу підтирає?»

Батьки довідалися, що ця мама не принесла товарів, зазначених у списку «необхідних»- заборонили вихователям давати дитині туалетний папір.



Зауважимо, що у ФБ спільноті «Хочу вчитися», є скрін де частково видно список необхідних господарчих товарів, які батьки мають принести у дитячий садочок.

Крім туалетного паперу, там значиться пачка паперу А4, ганчірка для протирання столів, ганчірка для підлоги, засоби для миття посуду, губки для посуду, паперові рушники й енергоощадну лампочку. Це тільки частина списку!

Натомість у Комунарському районному відділі освіти журналістів ТСН запевнили, що на придбання туалетного паперу для дошкільних закладів виділяються кошти з міського бюджету, і всі садочки ним забезпечені.

Після розголосу ситуації у садочку створили комісію яка має вивчати факту булінгу  зокрема примирити батьків. Остаточної крапки у цій історії ще немає.

Нагадаємо, що у Рівному теж виникли непорозуміння через 1000 гривень, яку збирали з батьків на натяжну стелю у садочку.

За матеріалами РБК Україна

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень