"Кабмін не знає, які зарплати у медиків", - рівняни наводять справжні цифри

Інформація Кабміну про те, що середня зарплата дільничного лікаря - терапевта вищої категорії - становить 6300 грн, за словами медиків, не відповідає дійсності. Які насправді зарплати у медиків - повідомляють мешканці Рівного у соцмережі Фейсбук.

Так, медик Микола Долик написав:

Микола Долик 

Вперше чую за надбавки за якість і перевищення норм обслуговування . Можливо вони і закладаються у бюджет, але до дільничних лікарів вони не доходять. Зарплата дільничного лікаря 1 категорії в межах 2700-3000 грн.

А юрист і громадський діяч Наталія Пивовар, яка нещодавно у соцмережі Фейсбук проводила опитування на тему "Що для вас важливіше: здоров'я чи порядок?",  розповіла про розмір зарплати медсестри:

Судячи з опитування, здоров'я важливіше ніж порядок, з чим я погоджуюся на всі 100%. То чому заробітна плата медиків така мізерна? Адже саме в руках медиків наше здоров'я!

Заробітна плата медсестри вищої категорії становить 2050 грн, з яких вираховують 18% на щось там, 1,5% на АТО і 40 грн іще на щось там, виходить 1610 грн. Розпорядок роботи - доба через дві, тобто 11-12 чергувань на місяць.

Тепер запитання, як прожити на 1610 грн на місяць?????

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень