Зарплату вчителям у школах естетичного виховання Рівного - збільшили

З 1 вересня вони отримуватимуть більше

Сьогодні бюджетна комісія Рівнеради розглядала перерозподіл 62 мільйонів гривень перевиконання.

Це більш ніж вдвічі менше, аніж потреби управлінь міста, адже запити про збільшення фінансування подали на понад 150 мільйонів.

Основна сума – це підвищення зарплати вчителям шкіл естетичного виховання і тренерам спортивних шкіл.

Як ми повідомляли раніше, зарплати підвищать тільки тим педагогам, кому їх не підвищили з 1 січня цього року. Зокрема це стосується працівників дитсадків, позашкільних закладів тощо. 

Крім того, погодили і збільшення зарплати апарату управління виконкому - згідно із постановою Кабміну. Загалом, разом із зарплатами педагогів - це майже 13,5 гривень.

Утім два мільйона для працівників апарату виконкому ще не вистачило – їх планують додати у вересні –жовтні. Більш докладно розповідає начальник управління бюджету і фінансів Віктор Шульга:

- Внесені окремими постановами Кабінету міністрів зміни в законодавстві – збільшені посадові оклади для апарату управління. Збільшені на два тарифні розряди виплати тренерам у спортивних школах, у підліткових клубах є підвищення з 1 вересня медпрацівникам на два тарифні розряди. По заробітній платі ми йшли по принципу тому, що застосовується саме в нас: надбавки, які були передбачені (в тому числі, необов’язкові) вони враховані тут в повному обсязі.

Ще 100 тисяч гривень – додадуть для закінчення ремонту 2-го і 4-го поверхів міськвиконкому і 60 тисяч – на ремонт локальної мережі Інтернет у адмінприміщенні.

Чвертьмільйона гривень передбачили у рамках програми профілактики злочинності громадським організаціям, які здійснюють охорону.

Ці видатки бюджетна комісія погодила. Щодо інших питань - їх вирішили розглянути завтра на розширеному засіданні, заслухавши начальників управлінь.

Остаточне ж рішення ухвалюватимуть депутати під час сесії Рівнеради у четвер, 18 серпня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень