Запрошують пілотів, які готові охороняти український кордон на гелікоптерах Airbus Н125 (3 ФОТО)

Ангари в Києві та по всій півночі країни

[media=211964]

Рівно рік тому, 3 січня 2020 року, до Києва прилетіли два гелікоптери Н125 від французької компанії Airbus Helicopter для Державної прикордонної служби України. Цього року Україна отримає ще 10 таких машин.

Голова Держприкордонслужби України Сергій Дейнеко зазначив, що французькі гелікоптери в 4-5 разів більш економні за Мі-8, які є на озброєнні відомства, інформує Цензор.НЕТ із посиланням на пресслужбу Міністерства внутрішніх справ.

Наразі в Держприкордонслужбі України вже підготували шістьох фахівців, які можуть пілотувати Airbus Н125, а також 64 механіків, здатних забезпечувати належний технічний стан гвинтокрилів  для їхньої ефективної експлуатації.

У 2020 році для Н125 облаштували два ангари в Харківській області, по одному ангару в Сумській області та Києві. Тривають підготовчі роботи зі спорудження ангара в Чернігівській області.

«З огляду на перспективу розширення авіапарку Держприкордонслужба запрошує пілотів, які хочуть і здатні охороняти український кордон на сучасних і надійних гвинтокрилах», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в межах виконання міжурядової угоди з Французькою Республікою та реалізації інвестиційного проєкту МВС зі створення єдиної системи авіаційної безпеки та захисту Держприкордонслужба України загалом очікує отримати 24 нові вертольоти Airbus Helicopter Н125.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень