Заготовка на зиму: заправка для швидкого та ароматного борщу (РЕЦЕПТ)
Борщ - улюблена страва всіх українців. Заправку для борщу готують восени, допоки в льохах й на ринках ще залишилися свіжі овочі з городу.
Ви зможете відкрити банку в будь-який час і приготувати смачний ароматний борщ.
Заправка для борщу на зиму
- Буряк - 2 шт.
- Томат - 6 шт.
- Болгарський перець - 2 шт.
- Морква - 2 шт.
- Ріпчаста цибуля - 2 шт.
- Часник - 3 шт.
- Кріп - 10 гілочок.
- Соняшникова олія - 100-150 мл.
- Оцет ( 9%) - 3 ст. л.
- Цукор - 1 ст. л.
- Сіль - 1 ст. л.
Моркву і буряк натерти на тертці, часник дрібно порубати, цибулю дрібно нарізати, перець нарізати середнім кубиком. Часник і цибулю покласти в каструлю з товстим дном, тушкувати 4 хвилини, додати моркву і протушкувати ще 3 хвилини, потім покласти перець, буряк.
Натерти томат на тертці, поки в руках не залишиться шкірка - її можна викинути. Томатну масу влити до решти овочів, додати сіль і цукор і тушкувати 30 хвилин.
Дрібно нарізати до овочів кріп і влити оцет. Тушкувати ще 5 хвилин.
Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ