Записали пісню з Хливнюком: уперше за 28 років легендарні Pink Floyd порушили мовчанку (ВІДЕО)

Це пісня українських добровольців у неповторному аранжуванні Pink Floyd

Легендарні британці з Pink Floyd вперше з 1994 року випустили нову пісню. І це трек, записаний з українським музикою Андрієм Хливнюком.

Цей крок легенди рок-музики зробили для підтримки українського народу.

Пісня Hey Hey Rise Up («Гей, гей, вставай») вийшла на офіціійному каналі гурту та на стрімінгових платформах. Кошти від продажів підуть на гуманітарну допомогу для України.

Трек містить вокал українського музиканта Андрія Хливнюка (Бумбокс), а відео - кадри з України з початку повномасштабного вторгення росіян на нашу землю.

- Ми, як і багато хто з країнців, відчуваємо лють і розчарування цього підлого акту вторгнення проти незалежної, мирної демократичної країни. Багато людей були вбиті однією з найбільших держав світу, - зазначив гітарист і вокаліст Pink Floyd Девід Гілмор, який має невістку з України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень