«Запахне квітнем»: Де в Україні буде до +20 градусів

Прогноз погоди на понеділок

Завтра, 27 лютого, в Україні очікується від -5 до +20 градусів.

Найхолодніше найближчої ночі буде на Півночі та Заході, де очікується 0...-5 градусів, на решті території буде близько нуля, а на Півдні та південному сході +2...+5 градусів.

Протягом дня понеділка температура повітря в більшості областей України очікується в межах -2...+3 градусів, а у Центрі до +3...+6 градусів.

 

А ось на Півдні та південному сході України запахне квітнем, передбачається +10...+15 градусів, в Криму ймовірно до +15...+18, на південному узбережжі до +20 градусів, повідомила синоптик Наталка Діденко.

Через таку строкату температуру повітря опади від дощу до снігу будуть у різних областях. Сухо буде лише на Волині, Рівненщині, Чернігівщині, в Криму, Запоріжжі та на Донеччині.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень