Замовляти з-за кордону – знову вигідно: ліміт на посилки збільшили на 50%

Тобто можна замовляти більше – без сплати «зайвого» податку

Днями нардепи схвалили у другому читанні зміни до Податкового кодексу, якими підвищується ліміт на безмитну доставку міжнародних посилок. Про це повідомили у пресслужбі ВР.

Так, ліміт збільшили зі 100 до 150 євро.

 

Тобто у випадку, коли вартість товарів у посилці не перевищує цієї суми, оплачувати ввізне мито замовнику не доведеться.

В іншому випадку, якщо йдеться про 150 євро і більше (максимум - 1 000 євро) - одержувачу доведеться сплатити 10% ввізного мита і ПДВ. Базою для нарахування податку буде різниця між вартістю посилки та лімітом у 150 євро, вказано у пояснювальній записці до документа.

Причиною змін у законодавстві стало стрімке скорочення імпортних відправлень до України через надто низький ліміт і зменшення доходів міжнародних поштових та міжнародних експрес-перевізників. По факту українці просто почали замовляти набагато менше товарів з-за кордону.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень