Замовити собі будь-які номери на авто - нова послуга у Рівненському сервісному центрі

Відтепер всі комбінації номерних знаків у вільному доступі

Найголовніші принципи роботи сервісних центрів МВС —  клієнтоорієнтованість та відкритість. Тому тут впроваджують нові онлайн-сервіси.

 - На сайті ГСЦ МВС запрацював ще один сервіс «Наявність номерних знаків».

 

Він надає можливість дізнатися онлайн про усі доступні для закріплення номерні знаки в усіх сервісних центрах МВС та знайти серед них найкращий для свого авто.

 

І якщо наш аналогічний сервіс, що функціонував раніше, дозволяв шукати номерні знаки лише з категорії платних, відтепер у вільному доступі є абсолютно всі наявні в сервісних центрах МВС номерні знаки, - повідомила речниця регіонального сервісного центру МВС Ярослава Княжинська.

Є два варіанти алгоритму пошуку вільного номерного знаку: перевірити «наявність в області» та «числову комбінацію» на сайті сервісного центру МВС.

 - Перелік наявних номерних знаків оновлюється в режимі реального часу, тобто, після закріплення номерний знак не показуватиметься. У функціоналі номерні знаки не бронюються.

 

Тому, збираючись до сервісного центру МВС, краще обирати декілька прийнятних варіантів комбінацій, наявних у ньому, - додала Ярослава Княжинська.

Нагадуємо, що на сайті ГСЦ МВС також працює інформаційний онлайн сервіс «Калькулятор вартості реєстрації транспортного засобу» та сервіси з онлайн перевірки документів, зокрема посвідчення водія, свідоцтва про реєстрацію та свідоцтва ДОПНВ про підготовку водія.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень