Замість верб уздовж Усті залишилися стовбури (ФОТО)

Гілля відросте. Так дерева врятували від повного знищення

Днями рівняни звернули увагу на стовбури багаторічних верб вздовж Усті на вулиці Небесної Сотні, які залишилися після обрізання гілля комунальниками. При цьому, з одного берегу Усті підрізали тільки незначну кількість гілок. А на березі, що ближче до житлових будинків, залишилися самі стовбури. Як пояснив нам головний спеціаліст відділу благоустрою міського управління житлово-комнуального господарства Сергій Боровець, причин для хвилювання немає, гілля на вербах відросте:

Там було повністю під знос. Депутатський запит, депутата по округу, Іванової. Вона зверталася, хотіла взагалі під знос. Ну наша пропозиція була «зкронувати» повністю,  вони відростуть, - розповів Сергій Боровець.

До слова, уже не вперше жителі Небесної Сотні нарікають, що влітку у затінку верб над Устею, поруч з їх домівками, збираються любителі спиртних напоїв, які залишають по собі на цьому місці купу сміття. Тож аби позбавити таких відпочивальників місця, де можна сховатися від очей перехожих, це гілля прибрали.

До слова, дерева у Рівному обрізатимуть іще впродовж двох тижнів, поки не почне розпускатися листя. За словами Сергія Боровця, цими днями комунальники працювали на вулицях Сагайдачного, Набережній, перехресті Міцкевича та Князя Володимира. У бригадах, які займаються обрізанням гілля, задіяні близько 15 осіб. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень