Замість оплати за проїзд рівненський таксист міг отримати ножем у груди

Патрульні затримали зловмисника, який погрожував таксисту ножем

Інцидент стався у ніч проти 25 липня у Рівному, на вулиці Вербовій.

Невідомий чоловік погрожував таксисту предметом, схожим на ніж. 

На вказаному місці патрульні виявили 30-річного чоловіка, який звернувся у поліцію за допомогою. Житель Нетішина, який працював таксиситом, повідомив, що підвіз пасажира на вказану ним адресу, а коли справа дійшла до оплати послуг, пасажир дістав з сумки складений ніж та почав погрожувати фізичною розправою.

Коли патрульні почали перевіряти прилеглі двори, то біля одного з будинків на вулиці Вербовій виявили чоловіка з ножем в руці, який наближався до патрульного автомобіля.

Оскільки чоловік поводився неадекватно, агресивно, міг бути причетним до вчинення вищезгаданого кримінального правопорушення та міг становити загрозу для життя та здоров'я людей, його затримали. На затриманого надягли кайданки, - повідомили у патрульній поліції Рівного.

Ніж вилучили слідчі для з'ясування усіх обставин справи.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень