Замість «Авангарду» можна побудувати житловий будинок

Принаймні саме так зазначено в проекті

Договір, що затверджує реконструкцію стадіону «Авангард», склали в Управлінні капітального будівництва неправильно. Про це заявили члени бюджетної комісії Рівненської міськради під час його розгляду. Зокрема, в одному з пунктів є таке речення, як «УКБ отримує право зводити жилі будівлі». Представник же УКБ відповів, що договір складався за стандартною схемою, і ніхто нічого будувати там не збирається.

Особливо обурила така недбалість Миколу Бляшина, одного з членів бюджетної комісії. Він особисто склав аж 23 поправки до документу. Про недобросовісний договір далі Микола Бляшин:

Те, що комунальні органи вкладають такі договори, за якими потім можна знести стадіон в місті, і це хтось візує, і побудувати будь-що на 10 років – це просто ганьба.

Також є в договорі і пункти, що дозволяють відчужувати право власності на об’єкт, а також знести наявні на території будівлі.

Нині договір про реконструкцію стадіону «Авангард» відправлений на доопрацювання.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень