Досить сірого: назвали колір, який буде популярним в інтер'єрі у 2023 році

Нарешті сірий більше не очолює тренди

З усіх нейтральних кольорів сірий був найпопулярнішим останні кілька років у дизайні інтер’єрів. Однак його починає поступово витісняти інший колір. Елегантні та позачасові бежеві відтінки стали тепер лідерами у світі інтер'єру.

Дизайнери, декоратори та експерти з кольору розповіли, чому саме бежевий замінює сірий у 2023 році. Чому бежевий витісняє сірий? Перша причина – тренди мають властивість відходити, як і будь-які інші тенденції.

- Відмова від сірих кольорів відображає наше постійне бажання зробити домівки особливими та багатошаровими. Комфортні кольори, особливо ті, що випромінюють тепло, цікаві візуально, а також емоційно заспокоюють, – каже експертка Ентоні Барзілей Фройнд.

Сірі відтінки були надзвичайно популярні, але це було раніше. Зараз ми спостерігаємо раптовий і різкий відхід від холодних тонів на користь більш теплих колірних схем.

Переважають такі кольори, як бежевий, бурштиновий, слонова кістка, світло-коричневий.

Окрім того, на Заході сірий колір асоціюється з нудьгою та старістю, тому не дивно, що на нього перестають звертати увагу. Перебуваючи в помешканні, де багато сірого, ви можете почуватися сумними й виснаженими.

Джерело: 24tv.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень