Зал співав, танцював, кричав «браво»: концерт Табакова у Рівному

Український співак у межах всеукраїнського туру «Любов жива» виступив у МБК

"Зірка, яка не загордилася", "простий, щирий, відкритий", "справді талановитий", "вміє працювати з глядачами", "з сильним голосом" - з такими відгуками виходили з учорашнього концерту Павла Табакова рівняни. 

Співак зі Львова, який прославився на всю країну після перемоги у телешоу "Голос країни" у команді Діани Арбеніної, підкорив глядача. І не тільки сильним голосом, професійним виконанням, у яке, було помітно, вкладав душу, а й невимушеною поведінкою на сцені, легким гумором, вмінням спілкуватися з публікою. Чиста українська мова, цікава коротка розповідь про кожну пісню, красивий голос і при цьому - ні краплі зверхності.

Звучали як нові пісні артиста, так і ті, з якими здобував перемогу на "Голосі країни". Павло Табаков "запалив" публіку. Тож глядачі охоче з ним "плавали на морі" під його відомий хіт, співали української народної "Ой, чий то кінь стоїть", підтанцьовували, грали в караоке, виконуючи відомі пісні Володимира Івасюка (співак для цього з мікрофоном спустився в зал). А під кінець зал засвітився ліхатриками мобільних телефонів, які рухалися в такт пісні Павла Табакова.   

Тож навіть, коли концерт закінчився, зал не хотів співака відпускати. Довгі оплески, вигуки "браво", "біс" змусили Павла вийти з піснею вдруге. Але й після цього глядачі не хотіли розходитися, а потім у фойє вишикувалися за автографами і фото з артистом.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень