Заборона Однокласників та ВКонтакті: реакція рівнян

Хтось обурюється, хтось жартує, а хтось, знайшовши обхідні шляхи, продовжує користуватися забороненими соцмережами

Ось що пишуть про це рівняни у соцмережі Фейсбук:

Льоха Казанцев Якшо ти користуєшся ВК, ти не патріот!
А як бути з тими, хто користується газом?
(Абсурд)

Єва Єндрик А коли вмикаєш у хаті світло, а тоді йдеш і платиш за нього кацапам? Головне - ВК не юзати. Бо патріотизм уже нє тот з ВК.

Roman Veremchuk Коротко про ВК.
У всіх наркоманів за відсутності нямки починається ломка, допоки не дістануть інший, замісний препаратік. Пониють і перестануть, це неминуче.

Муляр Олена У мене там робота залишилася, всі робочі контакти і все, що може бути з нею пов'язано! А не нямка. Ми живемо вже не в тій ері, на секундочку, в нас в країні наче свобода слова, всі діла! Кому забава і смішки як малим "злодюжкам", а кому ні. І впевнена, що не лише в мене так! Стільки людей, не маючи роботи, працювало в ВК, маючи дохід звідти. А це все треба заново наживати! Смійтеся... сміється зазвичай той, хто сміється останній!

Sviatoslav Dubov Та щоб ви такий гвалт підіймали, коли влада дійсно приймає рішення, завдяки яким вони нас постійно обкрадають у правах і у фінансах...Тепер ще більше починаю вірити, що цей хід - це лише відвернення уваги від чогось важливого. Бо найбільша біда багатьох зараз, що ж робити з фоточками, які у ВК залишились (а не можна було їх зберігати на дисках, влада забороняла) чи як же тепер спілкуватися з тими, з цим через ВК спілкувались (ну взагалі у нас такий нерозвинутий світ, що інших каналів спілкування не придумали).

Та і взагалі, не війна у нас зараз з Росією...

Тетяна Клименко‎ Хтось кльово написав: "настав час кожному українцю-патріоту закрити свою маленьку Ліпецьку фабрику!"

Андрій Логащук Те відчуття, коли 98 друзів онлайн. ВКонтакті. Коли його типу заборонили ;)

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень