«Закон ялинці у Рівному – не завада», – нардеп Вознюк

Депутат ВР Юрій Вознюк прокоментував скаргу міського голови Рівного Володимира Хомка

Нагадаємо, Володимир Хомко поскаржився на закон, який, за його словами, не дозволяє владі встановити і прикрасити головну ялинку міста, а також купити нові тролейбуси, сміттєві баки, снігоприбиральну техніку. Бо забороняє з бюджету фінансувати комунальні підприємства, щоб сприяти рівній конкуренції з приватниками.

Нардеп Юрій Вознюк погоджується з міським головою наполовину, але не у питанні встановлення ялинки. Бо, каже, через закон ялинка може вийти дешевшою.

Говорить Юрій Вознюк:

Що стосується основних засобів, які дорого коштують, тут ситуація - спірна, оскільки зараз для того, щоб запустить підприємство приватне з очищення снігу, то це – ціла історія. Тут, можливо, є зерно - те, що не можна купити снігоочисні машини, чи ще якийсь основний засіб.

 

Але якщо ми говоримо про встановлення ялинки у місті, то це – абсурд. Тому що, якщо не можна комунальному підприємству поповнити статутний фонд, то це замовляється на стороні і ялинка буде стояти у кращому вигляді, а то й дешевше, ніж на те виділять гроші на комунальне підприємство.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень