Захід боїться програшу росії у війні: Відома причина

Що потрібно пояснити керівникам інших країн

Політичний аналітик Інституту євроатлантичного співробітництва Володимир Горбач розповів, що Україна повинна «політично» пояснити Заходу необхідність перемоги над рф.

Повинна бути проведена дипломатична і політична робота.  Потрібно шукати власні аргументи. Можливо, показувати проєкт майбутнього, показувати, як ситуація покращиться після російської поразки, яким воно може бути – якщо не контрольоване, то збалансоване, і завдяки чому, завдяки яким геополітичним факторам його можна збалансувати, в тому числі і українським впливом на територію рф, – пояснив Володимир Горбач.

Експерт додав, що на його думку, на Заході бояться, що поразка росії призведе до втрати контролю над ядерною зброєю:

Потрібно пояснювати, що збереження російської федерації в нинішньому стані – це більше зло, і нинішній стан – війна в Україні – це більше зло, ніж те, чого бояться на Заході, ніж те, що російська федерація може перейти в якийсь етап трансформації, зміни, деструкції, – зауважив Володимир Горбач.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень