Криміналу мало: у поліції Рівненщини розповіли про загибель людей на пожежах

Трохи цифр

Торік правоохоронці розслідували понад три десятки кримінальних провадження, що стосувались пожеж із загиблими. За результатами досудового розслідування 4 кримінальні справи закрили за відсутністю складу злочину. 

Про причини пожеж  розповів начальник слідчого управління Нацполіції області Олександр Панасюк:

Що стосується фактів загибелі людей на пожежах, то протягом 2018-го року розпочато 36 кримінальних проваджень. Загинуло на пожежах 37 людей, серед яких двоє дітей. 

Пожежі були пов’язані з несправністю пічного опалення, необережним поводженням з вогнем, наприклад куріння в ліжку. Усі загиблі отруїлися чадним газом.

Зауважимо, на початку 2019-го року у поліції відкрили два кримінальні провадження за фактом загибелі людей на пожежах. Причини займань, додає Олександр Панасюк, - необережне поводження з вогнем.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень