Загубити або знайти сережку: що говорять прикмети

Що говорять прикмети про втрату, поломку, знахідку сережок?

Що означає втрата сережки

«Знайдеш там, де втратиш». Саме так у давнину трактували втрату сережок. Наші пращури вірили, що для молодої дівчини це був добрий знак. Він передвіщав, що незабаром вона зустріне коханого. Те саме стосувалося і розлучених жінок.

Загубити золоту сережку - знак швидкого одруження, а срібну - початок серйозних стосунків. Якщо дівчина загубила сережку з біжутерії, то на неї чекають круті повороти долі.

А от якщо жінка одружена або вже у стосунках, то втрата загрожує  розлукою з чоловіком і одночасно може віщувати зустріч із новим коханням.

З лівого чи правого вуха

Втрата сережки з правого вуха означає, що найближчим часом дівчину чекає приємна зустріч із важливою людиною у її житті.

Якщо ви втрачаєте сережку з лівої мочки, є висока ймовірність заміжжя цього року.

Буває і так, що дівчина, яка не перебуває у стосунках, після втрати сережки знайомиться з молодим чоловіком і протягом кількох місяців несподівано змінює сімейний статус.

Золота або срібна

Золото – енергетичний провідник, який зберігає ваш енергетичний відбиток. Золота прикраса накопичує ваш емоційний стан, а також здатна забирати із собою всю погану енергетику.

Тому наші пращури часто говорили, що “із золотом і горе втрачають”.

Втрата срібної прикраси попереджає вас про небезпеку. Швидше за все, у вас багато недоброзичливців в близькому оточенні.

Знайти сережку: що означає?

Знайти сережку на вулиці — прикмета, яка віщує добрі звістки. Це щасливий знак, але залишати собі прикрасу не варто. Коштовності накопичують енергетику, у тому числі негативну. Особливо це стосується золота та прикрас з натуральним камінням. 

Наші пращури вважали, що якщо золоту сережку знаходить незаміжня дівчина, то в її житті незабаром відбудеться важлива зустріч. Якщо знахідка зустрілася на шляху у заміжньої жінки - це до вагітності.

Якщо сережку знайшов чоловік, незабаром він вирушить у подорож, яка принесе йому процвітання у роботі.

Зламалася сережка: що кажуть прикмети?

Здавна сережки вважалися не тільки прикрасою. Вони також виконували функцію оберегу. Якщо зламалася сережка, це віщувало важливі зміни у майбутньому. Можливо, ви дізнаєтеся якусь таємницю, розпізнаєте брехню і не будете ошукані.

Джерело: diamant.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень