Загорнув у фольгу і приніс на пошту – чоловік намагався відправити у Францію раритетний кулемет (ФОТО)

Поштове відправлення перехопили київські митники

Як зазначається у повідомленні служби,

Смертоносну зброю, яка була розроблена в нацистській Німеччині і прийнята на озброєння Вермахту у 1942 році, працівники Київської митниці Держмитслужби виявили у міжнародному поштовому відправленні, яке мешканець української Буковини надсилав до Франції.

В декларації відправник зазначив, що в посилці - запчастини.

Проте, замість задекларованих запчастин, на сканері митники виявили зброю, яку в часи Другої світової прозвали «циркулярною пилкою Гітлера», або «газонокосаркою».

Намагаючись ввести в оману митників під час сканування, відправник завбачливо загорнув кулемет у фольгу, проте це йому не допомогло.

Київська митниця Держслужби нагадує, що

українським законодавством у міжнародних поштових відправленнях забороняється пересилати вогнепальну зброю усіх видів та боєприпаси до неї.

Кулемет скеровано на експертизу.

Французький отримувач залишився без зброї, стосовно ж українського відправника митницею розглядається питання щодо складання протоколу про порушення митних правил.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень