Задурюють голови і розбивають серця: 5 імен фатальних жінок

Вони володіють неймовірною силою

На долю жінки дуже впливає ім’я. Комусь Всесвіт дарує розумові здібності, комусь – неабиякі вміння, а хтось зводить з розуму чоловіків.

Найчастіше жінок, які розбивають серця, звати Вікторія, Олена, Анастасія, Лілія та Ксенія.

Вікторія

Недарма це ім'я з латині перекладається, як «перемога». У ньому приховані неймовірна міць і сила. Віки дуже легкі у спілкуванні і люблять життя у всіх його проявах. Проте, навіть пірнувши з головою у кохання, Вікторії завжди відстоюють свою незалежність. Це часто розбиває серце партнеру. Дивно те, що навіть, коли чоловіки знають про таку схильність жінок з цим ім’ям, вони все одно летять на вогонь, наче метелики.

Олена

З грецької це перекладається як «сяюча» чи «світла». Його власниця легко домагається і розбиває серця чоловіків. Особливо, якщо такі Олени народжені під знаком Близнят. Олени зазвичай дуже милі і безпосередні. І вони завжди готові вислухати співрозмовника, а також виявляють щире співчуття.

Анастасія

З грецької – «та, яка повертає до життя». Деякі навіть переконані, що у Насті в роду завжди є відьми. Інакше складно пояснити, звідки у них ті самі любовні чари. Крім того, власниці цього імені легко притягують чоловіків ‒ ніби магнітом.

Лілія

Жінки з таким ім'ям зазвичай асоціюються у чоловіків з ніжністю. Але, як правило, такі жінки цілком здатні змусити чоловіка виконувати будь-яке їхнє бажання. Тож часто, награвшись, Ліля покидає обранця, який вже набрид і шукає нового прихильника.

Ксенія

Ксенії дуже часто закохуються. Ці жінки - чарівні і товариські. З ними можна спілкуватися цілими днями. І теми для розмов, так само як і любов, в них не вичерпуються. Часто через свою легкість Ксенії навіть не помічають, як розбивають серце чоловіку.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень