Зачіска дружини мільйонера: як мати дорогий і красивий вигляд (ФОТО)

Волосся має бути доглянутим

Багато хто з жінок часто не можуть визначитися з зачіскою і постійно пробують щось новеньке у пошуках ідеального образу. Однак не всі укладки підходять, деякі лише псують весь зовнішній вигляд.

Пропонуємо вам переглянути зачіски, які обирають дружини мільйонерів. В їхніх образах завжди є дорога простота.

Пучок і стильні деталі

Така зачіска надає шарму і має дуже привабливий вигляд. Зібране в пучок волосся підійде і для роботи, і для світського рауту. Найголовніше – не робити пучок занадто тугим. З такою зачіскою ваше волосся буде мати дуже акуратний і дорогий вигляд.

Каскад і об'ємна стрижка

Стрижка по типу «драбинки» знову в моді. Така зачіска має цікавіший вигляд, аніж рівний зріз. Ви можете зробити брашинг і трохи завити кінчики волосся. Однак хвиля повинна бути м'якою і великою, адже дрібні кучерики навряд чи виглядатимуть дорого. Особливо гарний вигляд матиме каскад на світлому волоссі.

Низький хвіст

У соціальних мережах ви часто могли бачити, що дружини успішних чоловіків часто з'являються на світських заходах з низьким хвостом. Ця зачіска має дуже дорогий вигляд, з нею ви точно будете найяскравішою персоною будь-якого заходу.

Низький хвіст можна робити як на пряме волосся, так і на накручене. Найважливіше – сховайте гумку. Для цього обкрутіть її пасмом волосся і закріпіть все це шпилькою.

Однак, не варто забувати, що будь-яка зачіска буде мати дешевий вигляд, якщо волосся буде брудним або недоглянутим. Не забувайте зістригати посічені кінці й регулярно фарбувати коріння, якщо тонуєте волосся. 

Джерело: unian

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень