Військові у Рівному відмовляються від землі. Депутати - проти

Питання розглядали на останній сесії міськради

Подільське управління капітального будівництва Міністерства оборони добровільно відмовлялося від ділянки на вулиці Вербовій, 41. Ці майже 40 соток землі у лютому торік воно взяло в оренду у міста

для будівництва та обслуговування двох житлових будинків (на 70 та 80 квартир).

Як поінформував начальник міського управління земельних відносин Сергій Таргоній,

Подільське УКБ заборгувало місту за оренду 71 тисячу гривень і обіцяло погасити борг у вівторок, 5 лютого.

Зважаючи на це, депутат міськради Олександр Нестерук запропонував зняти це питання з розгляду до наступної сесії. Мовляв, хай погасять борг.

А заступник міського голови Рівного Сергій Васильчук зауважив, що зняти питання з розгляду треба не через борг, а з іншої причини:

Це державна структура, якій місто пішло назустріч і дозволило побудувати будинок. Не на аукціоні, не на конкурсі ми дали можливість побудувати. Треба розуміти, чи є державні кошти під це будівництво, чи буде «так званий інвестор». Якщо «так званий інвестор», то ми виставимо земельну ділянку на аукціон і заробимо немалі гроші. А якщо будуть кошти з державного бюджету на квартири військовослужбовцям, тоді ми продовжимо.

Тож депутати вирішили зняти це питання для додаткового вивчення до наступної сесії. А міський голова Рівного Володимир Хомко зауважив, що в цьому році Подільське УКБ збирається починати будувати на ділянці вже другий будинок. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень