Заборони діють лише на папері: боротися з курінням просять міськраду Рівного

Владу просять заборонити куріння у ліфтах, під’їздах та підземках міста

Днями на сайті Рівнеради з’явилась петиція під назвою «Інформування населення про заборону і відповідальність за куріння в громадських місцях».

Її зареєстрував Дмитро Барабанюк:

На даний момент існує проблема куріння на територіях навчальних закладів, закладів охорони здоров'я на дитячих майданчиках та в інших місцях. Не зважаючи на пряму заборону закону перехожі громадяни курять у вищезазначених місцях цим завдають непоправну шкоду школярам, студентам, дітям та іншим людям...

 

А також адміністративна відповідальність за статтею 175-1 КУпАП. Куріння тютюнових виробів у заборонених місцях тягне за собою попередження або накладення штрафу від трьох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

 

Проте існування лише такої заборони не призводить до зменшення випадків такого правопорушення, тому пропонується встановити таблички, з інформуванням громадян про шкідливий вплив тютюнових виробів, заборону куріння та про відповідальність за це згідно із законом, біля вищезазначених місць.

Підписати петицію можна до 12 березня. Аби її розглянула місцева влада, необхідно назбирати 300 підписів.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4


 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень