Заборона транспорту і школи: Рівненщина – на межі червоної зони?

Які нові обмеження діятимуть

[media=220651] 

Динаміка захворюваності у Рівненській області близька до того, що ми можемо незабаром опинитися у помаранчевій зоні, але продовжуємо надіятись, що нас це мине.

Про це під час брифінгу повідомив перший заступник голови ОДА Сергій Подолін.

Що стосується червоної зони. Наразі відповідно до показників визначених Кабінетом Міністрів України, Рівненська область перебуває у жовтій зоні. Динаміка зростання рівня госпіталізації хворих складає 20-28%. Це доволі значна динаміка, вона збільшилась, - підкреслив Сергій Подолін.

Показники інцидентності на 100 тис. населення:

  • Рівненський район – 211 хворих;
  • Дубнівський район – 227 хворих;
  • Вараській, Сарненський – 55-56 хворих

Згідно з рішенням комісії ТЕБ та НС, виключно обласний центр не може бути віднесений до червоної зони, у такому випадку швидше йдеться про адаптивний карантин, повідомили в ОДА.

Сьогодні є жовта зона, але ми зацікавлені аби не дійти до помаранчевого та червоного зонування тому що це великі обмеження. Поки що працюємо у жовтій зоні й надіємось, що так воно і залишиться, - додав Сергій Подолін.

Нещодавно кабмін розширив перелік карантинних обмежень, які діють у червоній зоні. Відтепер, у регіонах, які потрапляють  до найвищого рівня епіднебезпеки  - не курсуватиме громадський транспорт міського та міжобласного сполучення.

Тепер у таких районах і на таких територіях забороняється здійснення регулярних та нерегулярних перевезень, - зауважив Сергій Подолін.

Фото Радіо Трек

При цьому усі інші обмеження зберігаються. Що стосується роботи продовольчих ринків, то у випадку червоної зони, вони продовжать свою роботу з посиленим дотриманням усіх карантинних вимог.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень